Vem är Markus Rytterkull (jag)?

Stolt och stark ingenjör, som gillar systemutveckling och att få hjälpa till :-)

Jag tror starkt på allas möjligheter att växa som människor, och leva ett fritt och ansvarsfullt liv. I mitt arbete innebär detta att få ta ansvar för detta jag utför och ge plats åt andra att utvecklas. Inom systemutvecklingen har kompetentsutveckling, teamarbete och projektmodell, där man har tydliga mål och får kontinuerlig feedback stor inverkan på hur man trivs och hur engagerad man är i sitt arbete.

Sen 1998 har jag arbetat som konsult inom systemutveckling inom flera olika branscher och med en massa olika projekt. Den gemensamma nämnaren för mig har alltid varit att utvecklas och ha roligt när jag gör det. Jobbar gärna i team och agilt när jag får tillfälle. Jag har tidigare arbetat som lärare på olika former och trivs allra bäst med korta riktade utbildningar som snabbt ger utdeldning.

Efter arbetstid (och barnen har somnat) tränar jag diverse långdistanssaker som löpning, triathlon och multisport. Jag är tävlingsledare för Markusloppet, 50km terränglöpning i lerig och rolig terräng som går i oktober varje år - glöm inte anmäla dig!

"Det gick ju snabbt!" - Bengt på Alfalaval